Nyugati Városrészi Óvoda (Mezőszél)
 

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Továbbra is várjuk a személyi jövedelemadó 1 %-os felajánlásaikat.

 

Alapítványunk adószáma: 18312595-1-02

 

Ismét számítunk segítő támogatásukra!

 

Köszönetet mondunk mindenkinek, akik az idén is támogatják más jellegű felajánlásukkal alapítványunkat!

 

Segítségüket köszönjük!

 

Kuratórium

 

 

 

Beszámoló a "Lépj! Légy Pécs jövője" pályázat megvalósulásáról

 

2019

 

2022

 

 

Alapítványunk a 2023. évben az alábbi területeken nyújtott segítséget az óvoda mindennapjaiban

Nevelési-oktatási tevékenység támogatása, a korszerű óvodai nevelést, ismeretterjesztést szolgáló eszközök beszerzésének támogatása.
A technikai feltételek javítása érdekében kicseréltük a homokozó feletti elavult palatetőt modern fémtetőre, illetve napvitorlát is vásároltunk a fedetlen rész fölé. Ebben az évben felújítottuk, átalakítottuk a csúszdás mászókánkat, valamint két új udvari játékot is sikerült beszerezni (rugós játék és mérleghinta), mellyel hozzájárultunk a megfelelő játszókörnyezet kialakításához. Viaszosvászon terítők vásárlásával a megfelelő óvodai környezet kialakítását segítette az alapítvány. Karácsonykor játékvásárlással segítettük a csoportok játék eszközeinek gyarapítását. Pályázati támogatásból minden csoport részére vásároltunk hangfalakat.

Gyermekvetélkedők, ünnepségek, rendezvények támogatása
Idén a húsvéti és a Mikulás napi ajándékozáshoz járultunk hozzá csokifigurák vásárlásával, a gyermeknapi és a Csiperke napi rendezvényhez pedig biztosítottuk az előkészületek során felhasznált alapanyagokat.

Az óvodai dolgozók szakmai képzésének támogatása.
Az Óvodai Jogfutár szakmai folyóirattal segítettük az óvodapedagógusok innovációs munkáját, valamint szakmai továbbképzést is tudtunk támogatni a 2023-es évben.

Alapítványunk a 2022. évi SZJA 1% felajánlásokat (253.386 Ft) a következőkre fordította:
A technikai feltételek javítása érdekében sikerült két új játékeszközt beszereznünk óvodánk udvarára. Az elavult rugós játékot cseréltük le újra, valamint egy mérleghintával gazdagodott a játékpark az alapítvány segítségével.

 
  Köszönjük eddigi felajánlásaikat!