Nyugati Városrészi Óvoda (Mezőszél)
 

 

 

 

Kedves Szülők!

 

Továbbra is várjuk a személyi jövedelemadó 1 %-os felajánlásaikat.

 

Alapítványunk adószáma: 18312595-1-02

 

Ismét számítunk segítő támogatásukra!

 

Köszönetet mondunk mindenkinek, akik az idén is támogatják más jellegű felajánlásukkal alapítványunkat!

 

Segítségüket köszönjük!

 

Kuratórium

 

 

 

Beszámoló a "Lépj! Légy Pécs jövője" pályázat megvalósulásáról

 

2019

 

2022

 

 


 Beszámoló az alapítvány 2022. évi tevékenységéről


Alapítványunk a 2022. évben az alábbi területeken nyújtott segítséget az óvoda mindennapjaiban

Nevelési-oktatási tevékenység támogatása, a korszerű óvodai nevelést, ismeretterjesztést szolgáló eszközök beszerzésének támogatása.

A technikai feltételek javítása érdekében új fejlesztő eszközök vásárlását támogatta alapítványunk, melyekkel meglévő eszköztárunkat sikerült bővíteni. Idén sor került egy új játszótéri eszköz beszerzésére (körforgó), valamint az óvoda bejáratát korláttal, információs táblával, új névtáblával tettük használhatóbbá, Játékvásárlással segítettük a csoportok játék eszközeinek gyarapítását.

Gyermekvetélkedők, ünnepségek, rendezvények támogatása.
Idén a gyermeknapi rendezvényhez, valamint az óvoda 50 éves fennállásának megünnepléséhez tudtunk segítséget nyújtani alapanyagok vásárlásával, gyermek előadás szervezésével, valamint Mikulás napi ajándékozáshoz járultunk hozzá a mikulás csomag tartalmának megvásárlásával.
Az óvodai dolgozók szakmai képzésének támogatása.
Az Óvodai Jogfutár szakmai folyóirattal segítettük az óvodapedagógusok innovációs munkáját, valamint szakmai továbbképzést is tudtunk támogatni a 2022-es évben.

          Alapítványunk a 2021. évi SZJA 1% felajánlásokat (161.098 Ft) a következőkre fordította:
A technikai feltételek javítása érdekében új információs tábla, névtábla beszerzéséhez, valamint korlát kialakításához járult hozzá az alapítvány az óvoda bejáratának jobb használhatósága érdekében.
Az Óvodai Jogfutár szakmai folyóirattal segítettük az óvodapedagógusok innovációs munkáját. 2022-ben szakmai továbbképzést is támogattunk. Az alapítvány könyvelői díját is fedeztük az összegből.
Ebben az évben a Gyermeknap, valamint az óvodánk 50 éves fennállásának megünnepléséhez tudtunk segítséget nyújtani különböző alapanyagok vásárlásával.


  Köszönjük eddigi felajánlásaikat!