Hajnóczy J. Utcai Tagóvoda
 

 

 

Szeretnék gyermeküket biztonságban, jó kezekben tudni? Ismerjék meg óvodánkat és rájönnek, hogy gyermeküknek itt a helye!


Óvodánk, a Nyugati Városrészi Óvoda Hajnóczy József Utcai Tagóvodája csendes, nyugodt, jól megközelíthető helyen van, szemben az uránvárosi piaccal.
Hangulatos, tágas, jól felszerelt csoportszobáink egy virágos udvarra néznek.
A gyermekek nevelését, fejlesztését felsőfokú képzettségű óvónők, pedagógiai asszisztens, szakképzett dajkák végzik.
A családias légkört a szülőkkel (családdal) való hatékony együttműködés biztosítja.
Óvodánk az óvodai nevelés országos alapprogramjára épített sajátos programot dolgozott ki, mely a tanulási zavarok megelőzését szolgáló fejlesztő programot, kiemelt mozgásfejlesztést és művészetek eszközeivel való nevelést tartalmaz, mely segíti az egyéni képességek kibontakoztatását.
Munkánkban felhasználjuk a Veronika zeneprojekt elemeit, illetve a Mozgáskottát is.
Kis gyermeke vidám, kérdésekkel teli, beszédes? Szépre csodálkozó, jóra fogékony nyitott és érdeklődő?

Várjuk, jöjjön a Hajnóczyba !!

Gyermeke beszéd és nyelvi fejlődése tevékeny légkörben folyik.

Minden gyermeket egyéni képességei és lehetőségei maximumára igyekszünk eljuttatni.

Mi ezt nem a tanítás, hanem a JÁTÉK, a játékos megtapasztalások gyakorlási lehetőségeinek biztosításával kívánjuk elérni.

Pedagógiai Elveink!

Minden gyermek számára örömteli, hasznos óvodai élet biztosítása, megtalálni azt a tevékenységet, amelyben sikerélményhez juthat, csökkenteni minden olyan lehetőséget, ami a gyermek számára kudarcot jelenthet.
Minden területen módot adni a választhatóságra, a probléma felismerés, konfliktuskezelés és együttműködési képességének kialakítására, önállóság, önérvényesítés, ugyanakkor az alkalmazkodás és tolerancia egyensúlyának megteremtése a mindennapokban.
A gyermekeknek lehetőségük van elsajátítani a kézművesség, néptánc, úszás, ritmikus sportgimnasztika alapjait, külön zenés gyermektornán vehetnek részt.
A fejlesztéshez speciális játékokkal és eszközökkel rendelkezünk.
Igény esetén angol nyelvvel ismerkedés illetve hittan oktatás.
Ha fontos Önnek, hogy gyermekét szeressék, kiegyensúlyozott légkörben, érzelmi biztonságban harmonikusan fejlődjön, jöjjön el a Hajnóczy Óvodába!
Minden szülőt szeretettel várunk, ha sikerült érdeklődését felkelteni és előnyösnek tartja gyermeke számára az általunk felkínált lehetőségeket.

Győződjék meg személyesen is a fentiekről!